Joomla!

Joomla! er et prisvinnende publiseringssystem (bedre kjent på engelsk som et «content management system», som regel forkortet til «CMS») som gjør det enkelt å bygge en hjemmeside. Systemets lettfattelige løsninger og mangfoldige bruksområder har gjort Joomla! til en av verdens mest brukte publiseringsløsninger. Joomla! bruker en fri og åpen kildekode («open-source software»), slik at alle brukere kan benytte seg av systemet uten kostnader. Dermed betaler du kun for våre tjenester og får programvaren med på kjøpet.

Hos Magecom kan du få hjelp til å sette opp Joomla! på din og dine medarbeideres datamaskiner. Våre dyktige konsulenter tilbyr blant annet rådgivning, opplæring og support i Joomla! Ønsker du en løsning som er klar til bruk kan våre utviklere og designere lage et ferdig weboppsett til deg, som skaleres til både mobil og nettbrett.

Livet blir litt enklere med Joomla! Ta kontakt for en kostnadsfri første konsultasjon.

Et CMS-system som alle kan jobbe med

Alle hjemmesider benytter seg av en form for CMS. CMS er en programvare som holder styr hjemmesidens innhold, enten dette er tekst, bilder, musikk, videoer eller andre dokumenter. Et godt CMS skal være både brukervennlig og ikke kreve avanserte tekniske kunnskaper hos brukeren.

Joomla! er en form for CMS som gjør det enkelt for brukere å administrere hjemmesiden. Med få tastetrykk kan du legge inn nye sider, redigere eksisterende innhold og sette inn bilder eller lydfiler. Med Joomla! kan du også installere utvidelser som optimaliserer din hjemmeside etter hva du ønsker å oppnå. Dette kan for eksempel være bildegallerier eller slideshow (som blant annet passer til nettsteder for kjøp og salg av produkter) eller integrasjon med sosiale nettverk (dette passer og anbefales til absolutt alle slags nettsteder). Med Joomla! utvidelser kan du også programmere nyhetsbrev direkte fra CMS.

Å redigere i Joomla! kan ligne på å bruke et tekstbehandlingsprogram som Word. Du kan også enkelt endre størrelsen på bilder når du laster dem opp, samt sette inn videoer og filvedlegg.

En annen stor fordel med Joomla! er at systemet er tilpasset alle plattformer, og skalerer enkelt med til både mobil og nettbrett. Dermed kan du som bruker enkelt administrere hjemmesiden enten du faktiske er ved en datamaskin eller sitter på toget med mobilen.

Med Joomla! kan du vinke farvel til tungvinte webløsninger!

Magecom leverer Joomla! til deg og din bedrift

Hvorfor lønner deg seg å sette opp Joomla! med Magecom? Mens de aller fleste lett kan sette seg inn i og bruke programvaren, opplever mange likevel at det lønner seg med støtte og veiledning fra en ekspert. Dette gjelder særlig i begynnelsen – starter du på riktig vis øker du både din og dine medarbeideres forståelse for hvordan din bedrift får det meste ut av hjemmesiden.

Med nesten 8000 ulike utvidelser er det vanskelig å velge hvilke som passer best for din hjemmeside. Sammen med våre erfarne konsulenter kan vi sette sammen en hjemmsideløsning som passer best for deg. Siden Joomla! bruker en fri og åpen kildekode er det fritt frem for alle som vil å utvikle nye moduler. Derfor kan vi programmere løsninger som dekker dine krav, dersom de ikke allerede eksisterer.

Straks din hjemmeside med Joomla! er utviklet er det bare å sette i gang å administrere siden. Når du bestiller en hjemmeside hos oss spanderer vi en timelang innføring til deg og dine medarbeidere. Holder du til i Oslo-området kommer vi til deg, men vi kan også tilrettelegge for en opplæring via Skype. Til alle tidspunkt kan du som kunde hos Magecom logge deg inn på siden vår og benytte deg av våre opplæringsvideoer og detaljerte manualer. Vi tilbyr også ulike supportpakker, avhengig av behov. I samtale med en av våre konsulenter finner vi en pakkeløsning og pris som passer til deg!

Privacy Policy