Magento

I forhold til OsCommerce og Zen Cart er Magento en nykommer på markedet av nettbutikkløsninger. Magento ble utviklet i 2008, i California av Varien Inc. Senere ble en stor aksjeandel solgt til eBay, som til slutt tilegnet seg hele selskapet og fortsatte å utvikle produktene. I dag er Magento en av de 30 mest populære nettbutikkplattformene i verden, med en markedsandel på 29,8% og mer enn 250 000 nettbutikker som kunder.

Akkurat som OsCommerce og Zen Cart benytter også Magento seg av en fri og åpen kildekode som er skrevet i programmeringsspråket PHP. Magento bruker også MySQL/MariaDB-databasehåndteringssystemet.

Til forskjell fra eldre nettbutikkplattformer er Magento utrolig brukervennlig, og brukere kan lett legge til, fjerne og redigere produkter. Samtidig er systemet avansert nok til å takle titusener av produkter på siden, uten at det tar lengre tid å laste siden.

Magecom tilbyr flere ulike Magento-pakker, og kan skreddersy en løsning som passer for deg. Kontakt oss i dag for en kostnadsfri konsultasjon med en av våre digitale ressurspersoner!

Hvorfor velge Magento?

Med mange ulike nettbutikkløsninger på markedet er det ikke alltid lett å ta et valg. Magento markerer seg som en av de aller mest brukervennlige programvarene i sin bransje, i tillegg til å inneha en rekke andre fordeler. Her er noen av dem.

  • Analyse og ordrehåndtering med færre tastetrykk. Med Magenta har du administrasjonen din i ett system, og kan følge og analysere hele salgsprosessen fra ordre til faktura. Programvaren gir deg tilgang til et lettfattelig kontrollpanel hvor du kan se på nøkkeltall og hente ut rapporter. Du har også tilgang til å endre kundens handlekurv i «real time», noe som bidrar til en effektiv kundeservice.
  • Enkelt og godt brukergrensesnitt for kunder. Med topplister, menyer, anmeldelser og produktsammenligninger tilgjengelig hjelper Magento kundene dine med å velge riktig. Kundene kan filtrere søket sitt, opprette en ønskeliste og selv legge inn anmeldelser.
  • Brukervennlig CMS. Magentos CMS-verktøy er enkel å administrere og krever ikke mange tekniske ferdigheter hos brukeren. Programmet bruker en WYSIWYG («what you see is what you get») redigering, og du har full kontroll på innholdet på hver eneste side. Du kan også bytte til HTML- eller XML-koding dersom ønskelig. Med en forhåndsvisning tilgjengelig kan du være trygg på at det du publiserer er riktig.
  • Attraktivt og velfungerende design. Med Magento kan du være sikker på at din nettbutikk ser og fungerer bra i alle operativsystemer og nettlesere. Velg mellom en rekke ulike temaer som alle er utformet i henhold til CSS-prinsipper. Magecom hjelper deg skreddersy et unikt utseende!
  • Enkel handel. Magento har en superenkel «one-step checkout» og er utviklet for å passe sammen med populære betalingsløsninger som VISA, MasterCard, Amex, Klarna, Paypal og mer.
  • Mer og mer trafikk er mobil, og Magento har tatt høyde for dette, slik at din nettbutikk optimaliseres for alle slags enheter.

Magento hos Magecom

Hos Magecom kan du velge mellom tre ulike Magento-pakker, satt sammen av vår samlede årelange erfaring med programvaren. Pakkene inkluderer installasjon, tilpasning av tema og opplæring i Magento.

Velg mellom:

  1. Basic: Pakken inkluderer et enkelt oppsett av en fullverdig nettbutikk, uten store endringer av hovedtema. Basic anbefales til deg som vil opprette en relativt enkel nettbutikk med få produktkategorier. Pakken inkluderer en halv dag med opplæring.
  2. Medium: Denne pakken gir deg en hjemmeside med mer tilpasset funksjonalitet og design enn Basic. Dette er pakken for deg som vil opprette en nettbutikk med 3-6 ulike produktkategorier. Medium gir deg en hel dag med opplæring.

Expert: Expert er pakken for deg som vil opprette en omfattende nettbutikk med mange ulike produktkategorier (jamfør asos.com eller eBay). Expert inkluderer en hel dag med opplæring og support i 6 måneder etter kjøp.

Privacy Policy