OsCommerce

De fleste hjemmesider som selger varer på nett må ha en nettbutikkløsning (også kjent som en e-handelsløsning). Dette er en databasedrevet applikasjon på nettstedet som tillater bedriften (nettbutikken) å legge ut og oppdatere produkter, og gjør det enkelt for kunden å kjøpe flere varer samtidig. Kort sagt er det snakk om publiseringsløsninger med en handlekurv-funksjon.

OsCommerce er en tyskutviklet nettbutikkløsning som først så dagens lys i år 2000. Dette er en kraftig og fleksibel tjeneste som kan brukes på alle servere med PHP og MySQL. OsCommerce er bygget på en fri og åpen kildekode, og kan lastes ned som en gratis programvare under GNU General Public License.

Programvaren er en av de mest populære nettbutikkløsningene, og benyttes i dag av nærmere 300 000 nettbutikker. Løsningen består av en kjøpskatalog og et administrasjonsverktøy på baksiden hvor nettbutikken kan oppdatere innholdet.

Straks OsCommerce er installert er den enkel å bruke og krever ikke mye tekniske kunnskaper av bruker. Likevel er ikke dette det mest brukervennlige programmet å komme i gang med, og det krever litt forkunnskaper om PHP og HTML.

Hos Magecom kan du få hjelp med å opprette din nettbutikk med OsCommerce. Vi tilbyr mange ulike pakkeløsninger, og tilpasser programvaren til dine ønsker. OsCommerce har nærmere 8000 ulike tilleggsprogrammer, slik at du kan skreddersy programmet slik du vil.

Ta kontakt for en kostnadsfri første konsultasjon.

Hvorfor velge OsCommerce?

OsCommerce er en god løsning for de aller fleste nettbutikker. Ved siden av å være gratis, har OsCommerce flere funksjoner som er med på å øke salget. Kunden kan enkelt søke og bla i produktkatalogene og lese anmeldelser. Beslektede produkter og “Hva er nytt” integreres i sidefeltet mens kunden ser på ulike produkter. Videre kan nettbutikken bruke OsCommerce til å sende ut nyhetsbrev basert på kundeatferd og produkttilgjengelighet.

Kort sagt er OsCommerce med på å forbedre kundeforholdet mellom selger og kjøper, og hjelper kunden med å oppnå en mer fokusert handleopplevelse. Programvaren tillater også integrering av sosiale medier, og oppfordrer kunden til å dele tilbud med venner via Facebook eller e-post.

OsCommerce har også ganske mange tekniske fordeler for bruker. Den mest grunnleggende versjonen av programmet kan integreres til å imøtekomme de aller fleste typer nettbutikker, men ved hjelp av en utvikler kan OsCommerce også tilpasses den enkelte bedrift. Ved hjelp av de mange tilleggsprogrammene som kan lastes ned (eller programmeres fra bunnen av)  får du den nettbutikkløsningen din bedrift trenger.

Programvaren har høy status innen bransjen for nettbutikkløsninger og har støtte fra et stort samfunn av profesjonelle og individuelle utviklere. OsCommerce benyttes av mange internasjonale nettbutikker fordi den tilrettelegger for å benytte ulike valutatyper og flere forskjellige språk.

OsCommerce er også en av de sikreste løsningene på dagens marked, da den tillater bruk av Secure Sockets Layer (SSL) kryptering, en kryptografisk protokoll som fasiliterer sikker nettkommunikasjon for ulike former fav dataoverføring, som kjøp og salg av varer. Dette programmet er med på å gjøre kunden trygg og dermed med å øke troverdighet og salg.

OsCommerce hos Magecom

OsCommerce er enkel å bruke når den først er installert, men det kan være temmelig teknisk krevende å sette i gang. Derfor tilbyr Magecom både rådgivning, installering og support for bruk av OsCommerce. Vi gjennomfører gjerne designet og utviklingen av programmet for din nettside. Dersom din nettbutikk ikke passer til å bruke en eksisterende mal kan en av våre erfarne utviklere lage en skreddersydd kode som passer til ditt nettsted.

Siden OsCommerce er helt gratis å bruke, betaler du kun for tjenesten. Dette gjør denne programvaren til en super løsning for de aller fleste nettbutikker, enten du er nyetablert eller har vært på markedet en stund.

Bestill en time til konsultasjon med oss – så blir det fart på salget!

Privacy Policy