WordPress

Innen publiseringssystemer er WordPress helt klart kongen på haugen. Dette er verdens mest populære CMS, og det estimeres av 24% av alle nettsteder benytter seg av dette systemet. Det tilsvarer hele 60 millioner nettsider, inklusive noen norske tungvektere som Brønnøysundregistrene, Grieg-gruppen, Norad og Glasmagasinet.

For svært mange bedrifter og privatpersoner er WordPress den aller beste publiseringsløsningen, både takket være brukervennligheten og det moderne brukergrensesnittet. WordPress benytter en fri og åpen kildekode, som gjør den gratis å bruke og åpen for modifikasjoner fra utviklere verden over.

Verdens WordPress-brukere inkluderer alt fra din bloggende bestemor til bedrifter av ulike størrelser, ettersom at systemet er svært enkelt å lære seg. Med nærmere 50 000 mulige utvidelser kan du, ved hjelp av en av våre web designere, enkelt skape akkurat den hjemmesiden du ønsker deg.

Ta kontakt for en kostnadsfri første konsultasjon.

Hvorfor velge WordPress

De aller fleste bedrifter og privatpersoner velger WordPress når de skal sette opp sin hjemmeside, nettbutikk eller blogg, og det er ikke uten grunn. Med WordPress får du en hjemmeside med et moderne utseende, uten at det koster det mye i form av hverken tid eller penger. Når du har bygget hjemmesiden etter ditt ønske er det ingen sak å administrere den ved hjelp av det enkle «plug-and-play» brukergrensesnittet.

Ved siden av kostnader og brukervennlighet, har WordPress også flere andre fordeler som gjør dette til et helt unikt verktøy. Du kan endre utseendet på hele nettstedet ved hjelp av temaene som tilbyr i WordPress. Her har du en rekke temaer som er gratis, og enda flere som kan kjøpes direkte fra utviklerne. Siden WordPress er open-source kan du også lage et tema, enten på egen hånd eller ved hjelp av en utvikler.

Mindre elementer av WordPress-hjemmesider kan også enkelt justeres ved å ta i bruk noen av de mange utvidelsene («plug-ins») som er tilgjengelig. Dette er små kodebiter som kan legges inn og dermed bygge ut nettstedet med elementer som bildegallerier, handlevogner og sosiale medier.

Med et responsivt design er WordPress-sidene tilpasset alle enheter, og skaleres ned til mobil eller nettbrett uten problemer. Det eneste du behøver å tenke på når du administrerer din hjemmeside er innholdet, publiseringsverktøyet tar seg av det tekniske!

WordPress-brukere kan også være trygge på at de bruker et robust og sikkert verktøy. Det finnes svært mange kompetente mennesker rundt omkring i verden som spesialiserer seg på sikkerhet når de utvikler for WordPress.

WordPress er verktøyet for deg som vil ha et toppmoderne nettsted, uten at programvaren krever noe teknisk innsikt av brukeren.

WordPress med Magecom

Hvis WordPress er så lett å bruke, hvorfor betale for en profesjonell webutvikler? Du kan selvsagt lage din egen WordPress-side som både ser fin ut og fungerer, men i en verden der flere og flere selskaper er avhengig av en nettbasert representasjon, gjelder det å skille seg ut. Med ferdiglagde maler kommer din nettside til å se ut som tusenvis av andre hjemmesider, noe de aller fleste bedriftsledere ønsker å unngå.

Ved hjelp av en utvikler og webdesigner fra Magecom finner vi den løsningen som passer for deg, og skreddersyr designet til å representere din bedrift. Alle og enhver kan benytte seg av et gratis WordPress tema, men med vår hjelp lager vi et tema som utelukkende er for ditt selskap. Et unikt og kreativt webdesign gjør deg unik innen din bransje, noe kundene dine garantert legger merke til!

Når vi har laget en hjemmeside for deg i WordPress mottar du også en gratis time med opplæring, enten på arbeidsstedet ditt eller via Skype. Som Magecom-kunde har du også tilgang til vårt store utvalg av opplæringsvideoer og dokumenter. I samtale med en av våre konsulenter finner vi en pakkeløsning og pris som passer til deg!

Privacy Policy