Zen Cart

Zen Cart er en nettbutikkløsning som bygges på OsCommerce, men er en nyere software som inkluderer flere elementer enn sin forgjenger. Programvaren vinner på økt fleksibilitet og flere funksjoner, men regnes som mindre brukervennlig og litt vanskeligere å komme i gang med enn OsCommerce.

Som OsCommerce baseres Zen Cart også på PHP og bruker en MySQL-database og HTML komponenter. Den egner seg også bra til internasjonale nettbutikker, med en rekke ulike språk og valutaer. Zen Cart er også bygget på en fri og åpen kildekode, og kan lastes ned som en gratis programvare under GNU General Public License.

Zen Cart skiller seg fra OsCommerce i at den baserer seg på maler, som er enkle å velge for brukeren. Det er også enklere å endre konfigurasjonene i det administrerende brukergrensesnittet enn i OsCommerce, samt å legge inn produktinformasjon.

Det kan være vanskelig å vite hvilken nettbutikkløsning som passer best for deg og din bedrift. Både OsCommerce og Zen Cart egner seg svært bra for de aller beste nettbutikker, men en tommelfingerregel er at større butikker, med et stort utvalg i ulike kategorier, bør gå for sistnevnte.

Magecom kan hjelpe deg med å ta et valg. Hos oss kan du også få hjelp med å opprette din nettbutikk med Zen Cart. Vi tilbyr mange ulike pakkeløsninger, og tilpasser programvaren til dine ønsker.

Kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon, så finner vi en løsning som passer for deg!

Flere fordeler med Zen Cart

Selv om Zen Cart i hovedsak er svært lik OsCommerce, har programvaren flere fordeler som gjør den til en svært populær nettbutikkløsning. Her er noen av de største fordelene ved å velge Zen Cart:

  • Den kan tilpasses uten kostnader. Siden Zen Cart er en open-source programvare er det gratis å endre kildekoden og tilpasse programmet til eget behov.
  • Zen Cart integreres lett med din elektroniske betalingsløsning.
  • Zen Cart fungerer med de aller fleste webhotell. Installer programmet på den webserveren du foretrekker. Zen Cart fungerer på servere med relativt enkle PHP-, Apache- og MySQL-krav.
  • Du kan bruke ditt eget domenenavn. Skap og konfigurer domenet med webhotellet ditt.
  • Plug-and-play. Zen Cart er klar til bruk umiddelbart, og du kan ta imot betalinger med en gang. Bare konfigurer produktene dine og start salget!

Dette tilbyr Magecom

Vi har erfaring med Zen Cart siden programvaren ble utviklet for snart 15 år siden, og tilbyr våre kunde hjelp i form av rådgivning, tilpasning av programmet, oppstart og support.

Magecom har utviklet flere plug-ins og betalingsmoduler for Zen Cart, og vi kan også skreddersy en løsning som passer for din netthandel. Vi hjelper våre kunder med å installere programmet og med å legge inn ønskede språk, valutaformer og fraktløsninger. Om du er usikker på hvilket webhotell du bør velge kan en av våre digitale ressurspersoner være behjelpelig med dette.

Riktig webdesign er alfa og omega for hvor godt din nettbutikk går. Valg av stil kommer som regel an på produktet du selger. Dette er ikke alltid enkelt å se fra butikkens eget synspunkt. Derfor kan våre dyktige webdesignere være behjelpelige med å utvikle riktig design for din nettbutikk.

Om du allerede bruker programvaren kan du også få hjelp til å gjennomføre små og store endringer, tilpasninger osv. Magecom kan også tilby support dersom du opplever tekniske problemer med Zen Cart.

Siden Zen Cart er et open source program som er helt gratis å bruke, betaler du kun for tjenesten. Dette gjør denne programvaren til en super løsning for de fleste store nettbutikker, enten du er nyetablert eller har vært på markedet en stund.

Bestill en time til Zen Cart konsultasjon med oss – så blir det fart på salget!

Privacy Policy