WooCommerce

Som alle nettbutikkløsningene vi tilbyr er WooCommerce også open-source, bygget på en fri og åpen kildekode som er gratis å bruke og endre. WooCommerce ble lansert først i 2011, i California. Programmet er designet for små og mellomstore nettbutikker som bruker WordPress.

På grunn av sin lettfattelighet og brukervennlighet ble WooCommerce fort populær. Programmet er bygget opp med en enkel struktur, som kutter ut overflødige funksjoner. Butikkeiere kan enkelt administrere bestillinger i det oversiktlige kontrollpanelet. Derfor er det lett å lære seg å bruke WooCommerce, og bruker behøver ikke ha særlige tekniske kunnskaper fra før. Likevel er det også mulig å utvide løsningen etter behov.

Programvaren er også rask og sikker å bruke, i tillegg til å ha mange ulike features. Den har ikke like mange muligheter for tilpasning som f.eks. Magento, og egner seg derfor best til mindre bedrifter som satser på færre produktkategorier. Til gjengjeld egner WooCommerce seg svært godt til spesialiserte nettbutikker med få ansatte.

Nysgjerrig på om WooCommerce egner seg for din netthandel? Kontakt oss i dag for en kostnadsfri konsultasjon!

Hvorfor velge WooCommerce

Ved siden av å være gratis, brukervennlig og å egne seg bra til mindre, spesialiserte nettbutikker, innehar WooCommerce en rekke andre fordeler.

For det første har programvaren en stor brukerskare, verden over, som alle deler erfaringer, idéer og forslag for å legge til forskjellige plug-ins og videreutvikle programmet. Derfor kan du være sikker på at du har valgt en programvare som er i stadig utvikling, enten det gjelder design, nye utvidelser eller brukervennlighet.

WooCommerce har add-ons og utvidelser i det uendelige, slik at du kan tilpasse nettbutikken din etter behov. En av programvarens mest populære plug-ins er «WooCommerce Multilingual» som gjør at du kan oversette produktbeskrivelsen og kunden kan bytte mellom ulike språk. Andre plug-ins er f.eks. «WooCommerce Product Gift Wrap», som gir kunden et valg om å få produktet innpakket, og «WooCommerce Smart Sale Badge», som viser hvor mye kunden sparer per produkt. Disse utvidelsene er enkle og bruke, og baserer seg på et enkelt «plug-and-play» konsept.

En annen stor fordel med WooCommerce er at dette er en svært responsiv programvare, som uten problemer fungerer på alle skjermstørrelser og enheter. Mer og mer trafikk er mobil, og derfor er det alfa og omega å ha en velfungerende hjemmeside som skalerer ned til alle slags størrelser.

Til sist drar WooCommerce fordeler av å tilby flere ulike betalingsløsninger som du som nettbutikkeier kan velge mellom. Dette er blant annet Dibs, PayPal, Klarna og Netaxept. Med plug-ins kan du også åpne for å godta kredittkort og VISA.

Kort sagt er WooCommerce like brukervennlig som alle andre WordPress-hjemmesider, og passer svært bra for deg som ønsker en blanding av mye innhold (som f.eks. Blogginnlegg eller lange produktbeskrivelser) og spesialiserte produkter. Med WooCommerce kan du lage en estetisk vakker og spennende butikk!

WooCommerce hos Magecom

Selv om WooCommerce er svært brukervennlig, kan det være ganske tidskrevende å sette seg inn i programvaren – særlig om du ikke har kjennskap til WordPress fra før. Derfor står våre dyktige fagfolk til disposisjon for deg, og tilbyr kjøpsrådgivning, installasjon av programvare og mer!

Hos Magecom kan du få en komplett WordPress WooCommerce nettbutikk, med ferdig oppsett og integrering med norske plug-ins og designmaler. Vi hjelper deg også med å installere ønskede betalingsløsninger, fraktmetoder og nyhetsbrev. Magecom drifter løsningen, leverer webhotell og sørger for all sikkerhetshåndtering og vedlikehold. Samtidig hjelper vi deg gjerne med alle typer nettbasert markedsføring og webanalyse med fokus på at nettbutikken din skal vokse og gro. Sammen med våre designere velger du riktig mal til din hjemmeside, og ønsker du din egen løsning hjelper vi deg med det.

Kontakt oss i dag for en kostnadsfri konsultasjon!

Privacy Policy